Plugga i LA eller London?

När man väl ställs inför möjligheten att plugga utomlands känns plötsligt valet inte lika enkelt. Ska man välja en plats på andra sidan världen eller något som är betydligt närmare hem? Listan med fördelar växer och valet känns om möjligt bara klurigare och klurigare. Vart man än väljer att plugga kommer det ju att vara både något nytt och spännande!

Hur bestämmer man sig?

Ja, det är den stora frågan. Plugga i LA eller London? Oavsett vad man väljer så är det lite av ett äventyr och man får uppleva ett helt nytt land och stad. Ett bra tips är att höra med andra som har pluggat i städerna tidigare eller som pluggar där nu. På så sätt kan man få en bättre bild av hur livet som student är just där. Kanske finns det något som känns extra viktigt, till exempel boende eller möjlighet att utöva fritidsintressen. Se till att kolla på möjligheterna på varje plats så att det passar just dig!

Fördelar med att plugga utomlands

Plugga i LA eller London? Ja egentligen ger båda valen stora möjligheter till utveckling på flera olika plan! Att plugga utomlands ger en inte bara fördelar i det engelska språket, man får dessutom ett stort kontaktnät med vänner över hela världen, minnen och kunskap för livet, dessutom får man uppleva ett annat land och kultur. Listan med fördelar kan verkligen göras lång. Möjligheterna när man pluggar utomlands är verkligen oändliga!

Båda städerna är fantastiska storstäder som i sig har enormt mycket att erbjuda den som väljer att plugga där. Man har verkligen möjlighet till att uppleva mycket olika saker och man riskerar aldrig att bli uttråkad. Eftersom både LA och London är världskända och stora städer kan man garantera att oavsett intresse så finns det något som tilltalar alla! En annan sak som lockar med de båda städerna är att de är betydligt varmare klimat än i Sverige.

Att plugga utomlands

Funderar man på att plugga utomlands står man snart inför valet att välja stad, ska man plugga i LA eller London? Det kan behövas en del efterforskning för att kunna ta ett beslut om i vilken stad man till slut bestämmer sig för att plugga i. Båda städerna är stora och har mycket att erbjuda! Oavsett vad man i slutändan väljer så har man ett fantastiskt äventyr framför sig. Att plugga utomlands ger kunskaper och minnen för resten av livet!

Plugga i LA eller London? Att studera utomlands ger minnen för livet!